Home / Bota (page 5)

Bota

CNN: ISIS, celulë të re për armët kimike

Shteti Islamik po krijon një celulë të re për armët kimike, të përbërë nga të gjithë ekspertët e tij në këtë fushë, të cilët vijnë nga Iraku dhe Siria.Kështu pretendojnë shërbimet inteligjente amerikane, të cituara nga CNN. Celula, sipas burimeve ...

Read More »