Home / Bota (page 576)

Bota

Koment: ideologji apo pragmatizëm?

Takimi i shtatë i nivelit të lartë të Organizatës së Shteteve Amerikane (OAS) mund të shënojë një moment kthese për kontinentin. Një gjë është e qartë: do të jetë një takim historik, mendon Uta Thofern. Presidenti i SHBA, Barack Obama ...

Read More »

Greqia paguan këstin e borxhit

Greqia i pagoi sot FMN-së, këstin prej 495 milionë dollarësh, duke i dhënë fund pasigurisë disa ditore dhe duke qetësuar investitorët. Pagesa ishte jetike për t’i siguruar Greqisë miratimin e një pakete të re huash dhe qëndrimin në Eurozonë. Ministrat ...

Read More »