Home / Bota (page 582)

Bota

Triumfi i linjës së ashpër

Si në Izrael si dhe në territoret palestineze po vihet re një shtim i dhunës të ekstremistëve. Kjo bën që të triumfojnë përfaqësuesit e linjës së ashpër. Izraeli po njihet me nënshtetasin e tij të parë xhihadist. Dy muaj më ...

Read More »

Gracka e çmimit të naftës

Rrallë ndonjëherë është folur kaq shumë për çmimin e naftës brenda një viti. Kjo nuk habit përballë rënies kaq drastike të tij. Perspektivë për përmirësim nuk duket. 2015 mund të jetë i trazuar, mendon Henrik Böhme. Kudo ku nevojitet naftë, ...

Read More »