Home / Bota (page 583)

Bota

Lufta kundër “xhihadit seksual”

Shumë gra në Siri dhe Irak kanë rënë tashmë viktima të “shtetit islamik”. Propaganda e IS rrotullohet edhe rreth fantazive të pushtetit seksual. Tani shumë gra kurde stërviten me armë për të luftuar kundër IS. Për Houzan Mahmoud, zëdhënëse e ...

Read More »