Home / Bota (page 596)

Bota

Të papunë prej separatizmit në Donbas

Në shumë miniera në territoret e kontrolluara prej separatistëve në Ukrainën lindore puna është pezulluar. Infrastruktura është shkatërruar. Tregjet e eksportit janë dëmtuar. Vëzhguesit u tremben revoltave. Luftimet mes separatistëve pro-rusë dhe Ushtrisë së Ukrainës në Donbas kanë sjellë pasoja ...

Read More »

Rusia: Marrëdhëniet e mira me SHBA-në, të pamundura

Kryeministri rus, Dmitry Medvedev, ka thënë për një televizion amerikan, se ‘rregullimi’ i marrëdhënieve mes Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës është i ‘pamundshëm’, përderisa sanksionet ndaj Rusisë vazhdojnë të zbatohen. “Sigurisht që jo. Është e pamundur”, është shprehur ...

Read More »