Home / Bota (page 60)

Bota

Luksemburgu tërheq ambasadorin nga Rusia

Vetëm 8 vende anëtare të BE-së nuk kanë marrë sanksione diplomatike ndaj Rusisë, dhe këto janë Austria, Bullgaria, Qipro, Greqia, Malta, Portugalia, Sllovakia dhe Sllovenia. Autoritetet e Luksemburgut tërhoqën ambasadorin e tyre në Moskë në shenjë solidariteti me Britaninë e ...

Read More »