Home / Bota (page 62)

Bota

Trump kërcënon Bashkimin Evropian me taksa

Presidenti amerikan, Donald Trump kërcënoi Bashkimin Evropian me rritjen e taksave mbi automjetet nëse blloku rrit tarifat doganore për kompanitë amerikane. “Nëse BE-ja kërkon të rrisë më shumë tarifat e larta dhe barrierat për kompanitë amerikane që tregtojnë atje, ne ...

Read More »