Home / Bota (page 640)

Bota

Armë nga SHBA dhe NATO për Ukrainën?

Për të përligjur furnizimet me armë të forcave qeveritare të Ukrainës duhet SHBA të paraqesë prova se Rusia furnizon me armë separatistët. Sipas një raporti të “New York Times” politika e SHBA-së dhe e NATO-s ndaj Ukrainës gjendet ndoshta para ...

Read More »