Home / Bota (page 669)

Bota

A është ky shekulli i luftës?

Ai erdhi për të sjellë paqe. Dhe tani edhe Barack Obama hyn në luftë. Por presidenti amerikan nuk ka rrugë tjetër, mendon Miodrag Soric. Presidenti i SHBA Obama u zgjodh, sepse u premtoi amerikanëve se do t’i japë fund “luftës ...

Read More »

Kundër urrejtjes ndaj hebrenjve

E gjithë elita politike gjermane protestoi në Berlin kundër urrejtjes ndaj hebrenjvet. Edhe pse në protestë u mblodhën rreth 6000 vetë, ata ishin pak mendon kryeredaktori i DW-së Alexander Kudascheff. Ky është një sinjal: 6.000 vetë u mblodhën në Berlin ...

Read More »

Së bashku kundër terrorit

Presidenti francez organizon një konferencë ndërkombëtare kundër IS-it në Paris dhe ka sinjalizuar gatishmërinë e tij për të marrë pjesë në koalicionin e udhëhequr nga SHBA në luftë kundër IS-it. Ai shkoi në Bagdad dhe Erbil, miratoi shitjen e armëve ...

Read More »

ISIS ekzekuton një vullnetar britanik

Shteti Islamik (ISIS) i preu dje kokën një pengu tjetër, britanikut vullnetar në ndihma humnaitare David Haines, ndërkohë që Shtetet e Bashkuara të Amerikës rrisin iniciativat për ndërtimin e një koalicioni ndërkombëtar kundër grupit xhihadist që është shtrirë në Irak ...

Read More »