Home / Bota (page 68)

Bota

Takimi i G-20 – tensionet dhe shmangiet

Tradicionalisht, samitet e G-20 janë takime serioze dhe përkundër faktit që konsensusi për tregtinë, zhvillimin dhe çështjet klimatike mund të mos arrihet, të paktën bëhen përpjekje për të patur një sjellje miqësore formale. Por më tepër vërehej ndjenja e sikletit ...

Read More »

Krime: Rrezik pёrshkallёzimi ushtarak

Pas sulmit ndaj anijeve luftarake ukrainase prej anijeve ruse nё Ukrainё hyn nё fuqi pёr 30 ditё ligji i luftёs. Parlamenti nё Kiev miratoi dekretin pёrkatёs tё presidentit Poroschenko. BE-ja ёshtё e alarmuar. Linjat e telefonit tё diplomacisё ndёrkombёtare po ...

Read More »