Home / Bota (page 684)

Bota

Lufta kundër “xhihadit seksual”

Shumë gra në Siri dhe Irak kanë rënë tashmë viktima të “shtetit islamik”. Propaganda e IS rrotullohet edhe rreth fantazive të pushtetit seksual. Tani shumë gra kurde stërviten me armë për të luftuar kundër IS. Për Houzan Mahmoud, zëdhënëse e ...

Read More »

Ukraina para një dimri të ftohtë

Aktivistët e Maidanit nuk pranojnë që kërkesat e tyre të lihen në harresë. Ata kërkojnë reforma në mënyrë që ukrainasit të mund të përballojnë dimrin. Disa prej tyre po hyjnë edhe vetë në politikë. Dimri i ardhshëm mund të jetë ...

Read More »