Home / Bota (page 710)

Bota

Obama, President vetëm për kohë të mira

Opinion Monica Crowley na zbulon në mënyrë kronologjike, disa “gabime të mëdha” të Obamës që lidhen – sipas saj – me veset, pavëmendshmërinë dhe papjekurinë e tij për të pëmbushur detyrën, për të cilën është votuar. Një përqasje shumë kritike, ...

Read More »

Loja e rrezikshme e Poroshenkos për pushtet

“Fillimisht u shpërbë koalicioni, pastaj dha dorëheqjen kryeministri. Megjithë vazhdimin e luftimeve me separatistët, Presidenti ukrainas Poroshenko i lejon vetes një luftë për pushtet. luftë politike”, “një thikë pas shpine”, “kaos në administrimin e shtetit”. Grupi parlamentar i partisë “Batkivshtshina” ...

Read More »