Home / Bota (page 80)

Bota

Shtatë ministre femra në takimin e NATO-s

Shtetet me ministre femra të mbrojtjes në këtë takim janë Shqipëria, Gjermania, Franca, Italia, Holanda, Spanja dhe Sllovenia Për herë të parë shtatë ministre femra marrin pjesë në Takimin e Ministrave të Mbrojtjes në selinë e NATO-s në Bruksel. Nga ...

Read More »

Dosje sekrete e CIA-s: Njerëzit me fuqi mbinatyrore

Thellë në arkivat e Langley-t fshihen dokumentet sekrete mbi telepatinë, perceptimin jashtëshqisor dhe fenomeneve tjera parapsikologjike. Mijëra vite njerëzit kanë dëshmuar për çudirat, në dukje ngjarje të pamundura për të cilat dëshmojnë qindra njerëz. Kohë më parë dokumentet e CIA-s ...

Read More »