Home / Rajoni (page 10)

Rajoni

DW/Bullgari: Pa drejtësi – nuk ka paqe

Rrugët e qyteteve në Bullgari janë mbushur me protestues të zemëruar. Ata kërkojnë ditë për ditë dorëheqjen jo vetëm të qeverisë, e cila akuzohet për korrupsion, por edhe të Prokurorit të Përgjithshëm, Ivan Geshev. Prokuroria në Bullgari ka qenë në ...

Read More »

BE përshëndet zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

Bashkimi Evropian ka përshëndetur popullin e Maqedonisë së Veriut për pjesëmarrjen në votime në zgjedhjet e parakohshme të 15 korrikut, pavarësisht pandemisë COVID-19. Përmes një deklarate të përbashkët, Përfaqësuesi i Lartë Josep Borrell dhe Komisioneri për Fqinjësinë dhe Zgjerimin, Oliver ...

Read More »