Home / Rajoni (page 20)

Rajoni

Krijohet Këshilli i paqes në Maqedoni

Në Shkup u krijua Këshilli Shqiptar i Paqes në Maqedoni dhe me këtë rast disa parsonalitete shqiptarë i’u bashkangjitën familjes së Ambasadorëve të Paqes. Këtë titull e ndan Federata Universale e Paqes dhe u jepet individëve që u përkushtohen praktikave ...

Read More »

Avramopulos: Ballkani nuk duhet të rikthejë të kaluarën

Populizmi, nacionalizmi dhe irredentizmi rrezikojnë të riballkanizojnë rajonin e Ballkanit (rikthimin e konflikteve të shkuara), deklaroi në një intervistë komisioneri evropian për Migracionin, Çështjet e Brendshme dhe Qytetarinë, Dimitris Avramopulos. “Është e rëndësishme që të mos rikthejmë të shkuarën e ...

Read More »