Home / Rajoni (page 27)

Rajoni

Kroacia, anëtarja më e pakënaqur e BE

Në Kroaci vetëm pesë vite pas futjes në BE është shtuar dukshëm qëndrimi negativ ndaj tij. Ekspertët thonë se kroatët kanë shumë shkaqe pse kanë qëndrime negative ndaj BE-së. Studimet më të reja për disponimin e banorëve të vendeve të ...

Read More »

Erdogani dhe “shuplaka osmane”

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan u prit në Sarajevë nga mijëra turq të ardhur nga shumë anë të Evropës. Sarajeva është deri tani vendi i vetëm ku lejohet prezantimi parazgjedhor i Erdoganit. Mijëra shtetas vendesh të tjera, një numër i ...

Read More »