Home / Rajoni (page 302)

Rajoni

Koment: Turqia me shpatulla pas muri

Në Turqi të gjitha shenjat tregojnë për kohë të stuhishme në vend. Kjo për shkak të presidentit Rexhep Tajip Erdogan mendon Bahaeddin Güngör. Intervalet kohore ndërmjet lajmeve alarmante nga Turqia po bëhen gjithënjë e më të shkurtra. Vështirë se kalon ...

Read More »

Bomba XVI: Vjedhjet e zgjedhjeve në Kumanovë

LSDM-ja opozitare ka zhvendosur sërish bombat në nivel lokal. Pas Strumicës dhe Komunës Qendër, social-demokratët publikuan sot telefonata që sipas tyre dëshmojnë parregullsitë në proceset zgjedhore në Kumanovë. Kryetari i komitetit komunal të LSDM-së në Kumanovë, Martin Kostovski, publikoi biseda ...

Read More »