Home / Rajoni (page 317)

Rajoni

Po rriten tensionet politike në Maqedoni

Dy partitë më të mëdha politike LSDM dhe VMRO-DPMNE edhe gjatë fundjavës kanë ashpërsuar akuzat mes tyre. LSDM ka theksuar se kryeministri Nikola Gruevski dhe njerëzit përreth tij të zhytur në kriminalitet i kanë ditët e numëruara, derisa VMRO-DPMNE ka ...

Read More »

Greqi: Bujqësi apo high-tech?

Për shkak të mosmarrëveshjeve mes Greqisë dhe grupit të euros javët e fundit kaloi në harresë një temë e rëndësishme: cili është modeli më i mirë afatgjatë i biznesit për Greqinë? Turizmi dhe bujqësia janë sektorët më të njohur të ...

Read More »

Draghi: BQE-ja nuk mund të blejë bonde greke

Presidenti i Bankës Qendrore Evropiane (BQE), Mario Draghi përjashtoi mundësinë që në fazën aktuale, banka të pranojë rishtas si kolateral për marrje likuiditetesh bondet shtetërore greke. Gjatë një konferencën shtypi në kryeqytetin qipriot, Draghi iu referua Konventës së BE-së dhe ...

Read More »