Home / Rajoni (page 340)

Rajoni

Koment: Turqia bën autogola

Me kërcënimet ndaj Gjermanisë dhe aktorëve të tjerë ndërkombëtarë për shkak të vlerësimit të tyre në masakrën e Armenisë, Turqia ka shkaktuar dëm të konsiderueshëm, mendon Thomas Seibert. Rrallë ka sulmuar në mënyrë retorike Turqia brenda një kohe kaq të ...

Read More »

Gruevski: Gushinca është rast serioz

Gushinca është temë serioze, ndërsa deklaratat se pushteti qëndron prapa incidentit janë vezë qyqare. Këtë e tha mes tjerash kryeministri Nikolla Gruevski, në tribunën e VMRO-DPMNE-së në Ohër. Gruevski komentoi se incidenti me kurorën me lule për gazetarin Jovanovski është ...

Read More »