Home / Rajoni (page 350)

Rajoni

Greqia: Afat deri të premten

Varoufakis: Greqia është e gatshme për të diskutuar për kushte të tjera me partnerët, por ato duhet të jenë specifike dhe të sakta. Dijsselbloem: Athina të bëjë kërkesë për zgjatjen e programit aktual të ndihmës. Vendet e eurozonës i dhanë ...

Read More »

Nuk ka më kohë për Athinën

Qeveria greke me sa duket beson se ende ka kohë për pokerin e saj në grindjen për borxhet. Në të vërtetë shifrat flasin shumë qartë: Që nga marsi Greqisë i mbarojnë paratë. Greqia ka nënvizuar gatishmërinë e saj për një ...

Read More »