Home / Rajoni (page 360)

Rajoni

Asnjë datë për rikthimin e trojkës

E hapur mbetet data e kthimit të trojkës në Athinë, pasi megjithë telekonferencën mes stafit financiar të qeverisë dhe përfaqësuesve të kreditorëve, që zgjati katër orë, nuk pati marrëveshje mes të dy palëve, me pikë kryesore mosmarrëveshjeje vakumin financiar të ...

Read More »