Home / Rajoni (page 368)

Rajoni

Kriza në Maqedoni nën lupën e BE-së

Komisioneri, Johannes Hahn, takoi të martën (17.02) përfaqësues të lartë politik në Shkup, në përpjekje për të gjetur zgjidhje të krizës, që ka përfshirë vendin pas publikimit të aferës së përgjimeve. Shpresoj se në fund do të arrijmë përparim të ...

Read More »

Greqia: Afat deri të premten

Varoufakis: Greqia është e gatshme për të diskutuar për kushte të tjera me partnerët, por ato duhet të jenë specifike dhe të sakta. Dijsselbloem: Athina të bëjë kërkesë për zgjatjen e programit aktual të ndihmës. Vendet e eurozonës i dhanë ...

Read More »