Home / Rajoni (page 369)

Rajoni

Maqedoni: Zgjedhjet nuk janë zgjidhje

Ideja e mazhorancës për zhvillimin e zgjedhjeve të pjesshme apo të përgjithshme parlamentare këtë vit vlerësohet si bllof politik nga analistët. Ata thonë se Maqedonia ka nevojë për një dialog të mirëfilltë politik. Koordinatori i grupit parlamentar të partisë në ...

Read More »

Bullgari: Sontazhi, GERB 36.5% dhe PS 20.3%

Sipas një anketimi të agjencisë sociologjike “Ekzakta Risërç Grup” 55 për qind prej bullgarëve janë kategorik se do të votojnë. Në fillim të fushatës elektorale bullgarët që ishin të bindur, se do të votojnë nuk tejkaluan 50 për qind. Sipas ...

Read More »

Projekte të përbashkëta mes Serbisë e Kinës

Gjatë vizitës së kryeministrit Alleksandar Vuçiq nga pak kohë më parë në Kinë janë shqyrtuar mundësit e përparimit të bashkëpunimit mes dy shteteve, kurse rezultati më i rëndësishëm është pajtimi për mbajtjen e Samitit të 16-të të kryeministrave të Evropës ...

Read More »