Home / Rajoni (page 372)

Rajoni

Vuçiq: Të qetësohemi për Kosovën

Kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, mendon se për Kosovën dhe gjithë tjerët duhet “kokat e ftohta” sepse siç thotë ai me “zemrat e nxehta” Kosova disa herë është humbur. “Ne kemi pranuar jetën në Kosovë dhe mendoj se më shumë ...

Read More »

SYRIZA në avantazh edhe në sondazhin e fundit

Avantazh të SYRIZA-s me 3,2 për qind kundrejt ”Demokracisë së re” paraqet sondazhi i kompanisë GPO për llogari të televizionit grek ”Mega Channel”. Më konkretisht, SYRIZA merr 28,5 për qind dhe ”Demokracia e re” 25,3. Pasojnë ”Lumi” 5,8, Partia Komuniste ...

Read More »