Home / Rajoni (page 380)

Rajoni

Ivajllo Kalfin dhe ndryshimi i buxhetit evropian

Pavarësisht faktit se Ivajllo Kallfin (Socialistët dhe Demokratët-Bullgari) nuk është më deputet evropian, Këshilli i Kryetarëve të Grupeve Parlamentare të Parlamentit Evropian e konfirmoi pjesëmarrjen e tij në Grupin e nivelit të lartë për resurset e buxhetit evropian. Në krye ...

Read More »

Ahmeti: Duhet arritur kompromis me Greqinë

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, u prit nga Ambasadori Amerikan Poll Volers në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Biseda u përqendrua në zhvillimet politike në vend, çështjen e emrit dhe integrimin Euroatlantik, ...

Read More »