Home / Rajoni (page 388)

Rajoni

Parada gay në Beograd

Qindra aktivistë të komunitetit gay kanë marshuar rrugëve të kryeqytetit serb për të tërhequr vëmendjen lidhur më të drejtat e tyre. Autoblinda, pajisje për ndërhyrje në demonstrate, helikopter dhe shtatë mijë policë kanë qenë të pranishëm. Serbia është duke u ...

Read More »

Maqedoni: Zgjedhjet nuk janë zgjidhje

Ideja e mazhorancës për zhvillimin e zgjedhjeve të pjesshme apo të përgjithshme parlamentare këtë vit vlerësohet si bllof politik nga analistët. Ata thonë se Maqedonia ka nevojë për një dialog të mirëfilltë politik. Koordinatori i grupit parlamentar të partisë në ...

Read More »