Home / Rajoni (page 4)

Rajoni

Në Beograd po këndohet shqip

Dje ka përfunduar edicioni i gjashtë e  festivalit “Mirëdita Dobar Dan”, i cili ka për qëllim përmirësimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi, në fushën e artit dhe të kulturës. Në këtë festival, ndër të tjera është shfaqur filmi “Nëntori i ftohtë”, dhe ...

Read More »