Home / Rajoni (page 42)

Rajoni

Serbia i dorëzon një kurd Turqisë

Politikani kurd, Cevdet Ayaz u ekstradua nga Serbia në Turqi. Këtë e konfirmoi ministria serbe e Drejtësisë. Komisioni i OKB-së kundër torturës pati paralajmëruar kundër ekstradimit. Fjalën e fundit e kishte ministrja serbe e Drejtësisë Nela Kuburoviq. Në fund ajo ...

Read More »

Rumani: Reformë e kontestuar në drejtësi

Polonia dhe Hungaria ishin të parat, tani edhe Rumania po reformon drejtësinë, megjithë kritikat e shumta në vend dhe jashtë tij. Presidenti rumun duhet të vendosë nëse kjo reformë do të jetësohet. Për protestën e tyre qytetarët rumunë zgjodhën një ...

Read More »