Home / Rajoni (page 441)

Rajoni

Washington, takim për Maqedoninë

Lidhja qytetare Shqiptaro-Amerikane organizoi dje një takim për të informuar disa anëtarë të Kongresit amerikan mbi gjendjen në Maqedoni. Takimi u zhvillua ndërkohë që vemendja e Kongresit amerikan është përqendruar te rreziku që përbën ISIS, shteti islamik si dhe te ...

Read More »

Shkupi në pritje të raport-progresit të KE

Arritjet në gjyqësi, parandalimi i korrupcionit, marrëdhëniet ndëretnike e fqinjësore, dialogu politik, reformat në administratë, liria e mediave mbeten në fokusin e interesit të ndërkombëtarëve, që vizitojnë Maqedoninë. Para publikimit të progres raportit të KE-së për arritjet e Maqedonisë gjatë ...

Read More »