Home / Rajoni (page 442)

Rajoni

Kontrolli i internetit në Turqi

Parlamenti turk miratoi ashpërsimin e ligjit gjithsesi restriktiv për internetin. Tani autoriteti i telekomunikacionit shtetëror mund të mbledhë të dhënat e përdoruesve pa urdhër gjykate dhe të bllokojë faqe të caktuara.Parlamenti turk miratoi në fillim të javës (8.9.) me propozim ...

Read More »