Home / Rajoni (page 445)

Rajoni

Maqedonia drejt ndarjes?!

Sa vjen e më shumë Greqia po rrit pretendimet dhe kërcënimet mbi shtetin maqedonas, dhe kjo nuk shihet aq mirë nga zyrtarët më të lartë shtetëror në Shkup, të cilët kanë folur edhe për një ndarje të mundshme të Maqedonisë. ...

Read More »

Shqipëria refuzon ftesën e Serbisë për ushtrime të përbashkëta

Në bazën ushtarake të ushtrisë serbe “Jug”, në kufi mes Serbisë dhe Kosovës, në Dobrosin, do të zhvillohet stërvitje ushtarake, ku do të marrin pjesë pjesëtarë të ushtrisë amerikane edhe ato ballkanike si nga Sllovenia, Kroacia, dhe, Bulgaria, Maqedonia, Rumania. ...

Read More »

Greqi, kryetari i Partisë Ekologjiste dënohet me 37 vjet burg për falsifikim dokumentesh

Kryetari i shumëpërfolur i Partisë Ekologjiste Greke, Dhimostenis Vergis u dënua me 37 vjet burg pasi Gjyjkata greke e Apelit e shpalli fajtor për kalim të paligjshëm të pasurisë shtetërore në pronë private dhe falsifikim dokumentesh ku pretendonte si pronë ...

Read More »

Kryetari i Partisë Ekologjiste dënohet me 37 vjet burg për falsifikim dokumentesh

Kryetari i shumëpërfolur i Partisë Ekologjiste Greke, Dhimostenis Vergis u dënua me 37 vjet burg pasi Gjyjkata greke e Apelit e shpalli fajtor për kalim të paligjshëm të pasurisë shtetërore në pronë private dhe falsifikim dokumentesh ku pretendonte si pronë ...

Read More »

Rumani, tenton vetëvrasjen në Parlament

Një burrë 41-vjeçar ka tentuar të vrasë veten duke u hedhur nga një ballkon i Parlamentit rumun, në protestë për shkurtimet që i ka bërë qeveria e këtij vendi asistencave sociale. “I keni hequr bukën fëmijës tim”, bërtiti burri para ...

Read More »