Home / Rajoni (page 459)

Rajoni

Protesta të qeta kundër Monstrës në Kumanovë

Qindra shqiptarë nga Kumanova iu bashkëngjitën protestave mbarëshqiptare kundër dënimeve të përjetshme për rastin Monstra. ‘Ndal proceseve të montuara’ ishte parulla kryesore e protestuesve, të cilët me brohoritjet e tyre përkujtuan të gjitha ngjarjet kontroverse kundër shqiptarëve të Maqedonisë, që ...

Read More »

Greqi, grevë 1-ditore e sektorit publik

Greqia është përfshirë përsëri nga një grevë e përgjithshme 24 orëshe e punonjësve të sektorit publik që protestojnë ndaj shkurtimeve të vazhdueshme të vendeve të punës, ndaj reduktimeve me rreth 40% të pagave dhe pensioneve si dhe ndaj privatizimit të ...

Read More »