Home / Rajoni (page 460)

Rajoni

Mihail Mikov lideri i ri i Partisë Socialiste

Mihail Mikov, kryetari në largim i parlamentit bullgar, u zgjodh kryetar Partisë Socialiste Bullgare (PSB) duke zëvendësuar Sergei Stanishevin, i cili dha dorëheqjen. Në favor të Mikovit, 54 vjeç, jurist në profesion dhe ish-ministër i Brendshëm, mori votat e 377 ...

Read More »

Kryeministri Oresharski i Bullgarisë jep dorëheqjen

Kryeministri bullgar, Plamen Oresharski dha dje dorëheqjen, njoftoi zyra e shtypit e parlamentit bullgar. Oresharski tërhiqet pas vetëm 13 muajve nga marrja e funksionit. Me dorëheqjen e Oresharskit mundësohet formimi i qeverisë së përkohshme në gusht, ndërkohë që zgjedhjet parlamentare ...

Read More »