Home / Rajoni (page 49)

Rajoni

Mickovski: Populli tha “Stop” per marreveshjen

 Qytetarët të cilët votuan kundër dhe qytetarët të cilët abstenuan nga votimi sot e dhanë mesazhin më të fuqishëm “Kjo është Maqedonia, këtu jetojnë maqedonas, identiteti ynë është maqedonas, gjuha jonë është maqedonase, paraardhësit tanë kanë qenë maqedonas dhe të ...

Read More »

Han: Perkrahje e gjere per marreveshjen e Prespes

Eurokomisari për zgjerim Johanes Han i pari u prononcua në Bruksel për rezultatin nga referendumi, duke vlerësuar  se votat “për” në referendum janë të rëndësishme dhe me këtë u jepet përkrahje Marrëveshjes nga Prespa, njoftoi korrespodenti i MIA-s nga Brukseli. ...

Read More »