Home / Rajoni (page 59)

Rajoni

Rënie e investimeve të huaja në Bullgari

Organizata me autoritet e punëdhënësve bullgarë “Dhoma Ekonomike Bullgare” (Bulgarian Industrial Association) shpalli të dhëna tepër shqetësuese për investimet e huaja në Bullgari gjatë 10 viteve të fundit. Për këtë periudhë ato kanë shënuar rënie 10 herë në vlerë absolute ...

Read More »

Turqia në prag të krizës

Në Turqi, inflacioni i lartë në rritje dhe rënia e vlerës së monedhës po nxisin frikën se vendi është në prag të një krize financiare dhe ekonomike. Vendosja muajin e kaluar e tarifave tregtare nga Presidenti Donald Trump, pas vazhdimit ...

Read More »