Home / Rajoni (page 61)

Rajoni

Rumani: Reformë e kontestuar në drejtësi

Polonia dhe Hungaria ishin të parat, tani edhe Rumania po reformon drejtësinë, megjithë kritikat e shumta në vend dhe jashtë tij. Presidenti rumun duhet të vendosë nëse kjo reformë do të jetësohet. Për protestën e tyre qytetarët rumunë zgjodhën një ...

Read More »

Vulin: Po vuajmë nga presioni i shqiptarëve

Ministri i Mbrojtjes në Serbi, Aleksandar Vulin, ka thënë se Moska është gati të angazhohet në dialogun e Beogradit me Prishtinën, nëse formati ndryshon, ndryshon gjithçka. Sipas tij, kjo do të thotë kthimi i Kombeve të Bashkuara në negociata. Vulin ka ...

Read More »