Home / Rajoni (page 90)

Rajoni

Turqia reagon ndaj Francës lidhur me Ballkanin

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Turqisë, Ambasadori Hüseyin Müftüoğlu tha se roli i Turqisë në Ballkan është konstruktiv, përfshirë kontributin në proceset demokratike të këtij rajoni. Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Turqisë, Ambasadori Hüseyin ...

Read More »

Vendimi për “Kumanovën”, më 17 tetor

 37 të akuzuarit për terrorizëm dhe organizatë terroriste të rastit të Kumanovës më 17 tetor do të marrin vendimin përfundimtar mbi gjykimin e tyre për ngjarjet e 9 dhe 10 majit. Pas 60 seancave maratonike, ka përfunduar edhe procesi gjyqësor për këtë ...

Read More »