Home / Arte (page 103)

Arte

Lirika e bardhë e Pashk Përvathit

“Bardhësi” është ekspozita më e fundit e artisit të njohur Pashk Përvathi, çelur në  Galerinë “Kledio” në kryeqytet e cila do të qëndrojë e hapur deri më 25 mars për të  apasionuarit e piktures që pëlqejnë dëborën apo dritën në ...

Read More »

Shqipëria, pa një muze filmi

Çfarë ka mbetur sot nga më shumë se gjysmëshekulli prodhim kinematografik në ish-gjigantin e filmit Kinostudio…? Pse nuk ka ende një muze për të ruajtur dhe për të ekspozuar ecurinë e kinemasë shqiptare… Kujtim Gjonaj: Krijimi nën propagandë ka ndikuar ...

Read More »