Home / Arte (page 111)

Arte

Kandidimet kryesore të çmimeve ”Grammy”

Beyonce, Miley Cyrus, Katy Perry, Sam Smith dhe Meghan Trainor janë ndërmjet kandidimeve për çmimet prestigjioze ”Grammy” për këtë vit, çmime që vlerësojnë arritjet në fushën e industrisë amerikane të muzikës, deklaruan muzikantët e njohur Pharrell Williams dhe Ed Sheeran. ...

Read More »

Nudoja e vetmuar e Zef Kolombit

“100 vjet vizatimi shqiptar” / Galeria e Arteve ekspozon sot vizatimet e ruajtura në fondin e saj. 152 vepra sjellin këndvështrimet e 46 artistëve ndër vite në këtë gjini kaq të ndier  Së shpejti, për herë të parë, një linjë ...

Read More »

“Ballkanika” dy ditë në Tiranë

Konkursi i njohur i letrave ballkanike, këtë vit në Shqipëri I konsideruar si “Nobeli” ballkanik, çmimi më i madh letrar në rajonin tonë, këtë vit do të dorëzohet në Tiranë. Nga data 5 deri më 7 dhjetor, kandidatët e këtij ...

Read More »