Home / Arte (page 14)

Arte

Kronika dhe procesione për Kadarenë

AUTORI:JOHN UPDIKE Kadarenë e kanë krahasuar me Gabriel García Márquez-in dhe të dy shkrimtarët shkruajnë për qytete që ende vezullojnë me magji dhe që udhëhiqen nga mendësia klanore; qyteti i paemër malor i Kadaresë, pa dyshim, i bazuar në qytetin ...

Read More »