Home / Arte (page 146)

Arte

Muzeu, gati në fund të gushtit

Ministria e Kulturës, në vitin 2011, akordoi 102 milionë lekë për përmirësimin rrënjësor të muzeut, dhe koha e parashikuar për përfundimin e punimeve ishte 240 ditë, pra tetë muaj. Pas gati katër vitesh rikonstruksioni, duke dyfishuar kohën e përfundimit të ...

Read More »

Librat e rinj

Jeta Vojkollari “Djalli që pagova për këshillë” Botimet: “Dudaj” Çmimi: 900 lekë Kur diçka mrekullisht tronditëse ndodhi në jetën e Sabrinës, u duk sikur dashuria dhe xhelozia për Tomin filluan të thërrmoheshin brenda saj. Psikoterapistja më e mirë e Tiranës ...

Read More »

Oh la la! Oh Non Non!

Artisti që pikturon vetëm bardhezi dhe qeverisja e Presidentit Francois Hollande Hugh Schofield,BBC Gjërat po shkojnë keq për Presidentin francez, Francois Hollande. U mund në zgjedhjet europiane, ekonomia është e dobët, sondazhet për të kanë shkallë të ulët – ai ...

Read More »