Home / Arte (page 32)

Arte

Sekretet e bukurisë së femrave italiane

talianet janë shquar si femra të nxehta, që dinë të tërheqin vëmendjen dhe të kthejnë pas shumë koka kur kalojnë. Pse janë përherë në krye të bukurisë së Mesdheut? Besojnë në fuqinë e vajit të ullirit Sophia Loren është shembulli ...

Read More »