Home / Arte (page 4)

Arte

“Ballkan Film Market” në Tiranë

Edicioni i dytë i “Balkan Film Market” çeli dyert dhe do të vijojë deri më shtatë tetor duke e shndërruar Tiranën në kryeqytetin e filmit ballkanik. Në të marrin pjesë rreth 250 profesionistë të kinematografisë nga 25 shtete. Nëpërmjet tij ...

Read More »

Nicolas Mathieu fiton çmimin “Goncourt”

Më i lakmuari nga çmimet letrare në botën frankofone iu dha këtij romancieri 40-vjeçar në raundin e katërt të votimit me gjashtë vota pro dhe katër kundër përballë Paul Greveilac që konkurronte me librin “Maîtres et esclaves” (Pronarë dhe skllevër), ...

Read More »