Home / Arte (page 5)

Arte

Apolloni boton eseistik “Mesjeta ime”

“Mesjeta ime” mund të cilësohet si autobiografi narrative-eseistike, ku ka shumë dëshpërim, shumë marrëzi, shumë maska dhe shumë pikëllim. Doli nga shtypi libri me ese autobiografike “Mesjeta ime” i autorit Ag Apolloni. Titulli i librit i referohet moshës së autorit, ...

Read More »