Home / Arte (page 6)

Arte

Masakrimi i “Doktor Zhivagos”

Nga Theollor Cico Pas analizës së përkthimit në shqip të romanit “Krim dhe ndëshkim” të F.Dostojevskit, po vijoj me përkthimin e një tjetër kryevepre të letërsisë ruse, siç është romani “Doktor Zhivago” i Boris Pasternakut, i vlerësuar me çmimin Nobel, ...

Read More »