Home / roze (page 272)

roze

Wahlberg-Seyfried në “Ted 2”

Amanda Seyfried dhe Mark Wahlberg treguan miqësinë e tyre të ngushtë në Boston, ku ndodhen për filmimet e serisë së dytë të “Ted”, komedia që u shfaq për herë të parë në vitin 2012 dhe që korri sukses në kinema. ...

Read More »

David Beckham një baba shembullor

Pasi u tërhoq nga futbolli David Beckham është shumë i lumtur që po e shijon maksimalisht familjen e tij duke shpenzuar sa më shumë kohë me fëmijët dhe duke bërë aktivitete që duket se i kishin munguar në kohën  kur ...

Read More »