Home / roze (page 3)

roze

Berlusconi ndahet nga 34-vjeçarja për një 30-vjeçare!

Marrëdhënia romantike 10-vjeçare mes ish-kryeministrit 83-vjeçar të Italisë, Silvio Berlusconi dhe Francesca Pascale 34-vjeçe, ka përfunduar, njoftoi gazeta “Il Giornale”. “Nuk ka më marrëdhënie romantike mes Berlusconit dhe Pascales. Ata nuk janë më një çift”, njoftoi gazeta e familjes Berlusconi. ...

Read More »