Home / roze (page 8)

roze

Bluja, ngjyra e ngrohtë e dimrit

Për të patur ende një shije të qiellit të verës, të detit të korrikut (dhe ndoshta sytë blu të një dashurie verore), bluja kobalt është përgjigja që po kërkoni. Kjo nuancë po bën për vete të gjithë emrat e modës, ...

Read More »