Home / Sporti (page 30)

Sporti

Shqipëria në median e huaj: Heroike!

Debutimi i Shqipërisë në finalet e një europiani u pasqyrua gjerësisht nga mediat botërore dhe emëruesi i gjithë artikujve ishte një; heroikë! “Mund të jesh hero edhe kur humbet!” Me këtë fjali e nis analizën e gjatë prestigjiozja italiane Gazzetta ...

Read More »