Home / Keshilla (page 13)

Keshilla

Sezoni, katër viruse të ndryshme të gripit

Porosia e virologut: Ilaçet ekzistojnë. Përveç medikamenteve shërbejnë edhe këshillat e gjyshes: peshqirët me ujë të ftohtë, alkooli dhe vitamina C nga lëngu i shtrydhur i portokallit, ndihmon vërtet Gripi i këtij dimri do të çojë në shtrat shumë persona. ...

Read More »